De Tocht van de Held

De Tocht van de Held gaat over het vinden van je pad naar gelukzaligheid. Wanneer je meer vervulling wil ervaren en een weg wil inslaan die meer in harmonie is met je essentie dan vergt dat soms moed en doorzettingsvermogen. Kiezen voor dit heldenpad is niet evident. Vaak kiezen we voor het hazenpad!

Gelukkig bestaat er een soort landkaart die je tijdens deze mysterieuze, diep psychologische en spirituele reis kan begeleiden. Mytholoog Joseph Campbell ontdekte deze Hero’s Journey en geeft ons inzicht in de menselijke reis die leidt tot groei en transformatie.

De mysterieuze tocht van de held gaat over datgene wat je absoluut moet doen om jezelf te zijn!

Gedurende zes sessies gaan we samen op pad. Een boeiende innerlijke reis doorheen de fasen van het leven. Deze tocht van de held, die we allen maken, gaat over de essentie van ons levenspad door berg en dal, waarbij we uiteindelijk innerlijke schat(ten) ontdekken en terugkeren naar “huis” om onze schat in de wereld te brengen en onze unieke bijdrage te leveren.

Het gaat om een interactieve belevingsreeks van vol inzichten, gesprekken en geleide meditaties.

Wil jij de verschillende stappen van De Tocht van de Held ontdekken? Wil jij leven als de held in de film van jouw leven en actief deelnemen? Wil je weten wat het betekent om te leven als een held? Wil jij doorzetten en je doelen bereiken? Verlang je naar de inzichten die je nodig hebt om gelukkiger, bewuster en gracieuzer in het leven te staan?

Prijs: 325 euro (voor groepssessies, andere prijs voor andere formule zoals one-on-one sessie)

Inbegrepen zijn:

  • Zes sessies van twee uur
  • Zes geleide meditaties
  • Tocht van de Held-werkboek

“Following your bliss is not self-indulgent, but vital; your whole physical system knows that this is the way to be alive in this world and the way to give to the world the very best that you have to offer.”
J. Campbell

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close