Testimonials

‘”Soms kom je iets tegen op je pad waarvan je weet ‘dit gaat mijn leven ten goede veranderen!’ Vanaf mijn eerste kennismaking met Christine wist ik dat dit bij deze cursus het geval zou zijn. De Primordial Sound Meditatie-workshop is een echte verrijking in mijn zoektocht naar innerlijke rust! Christine begeleidt je met veel zachtheid en inzicht naar je diepste zelf. Ik ben heel dankbaar voor deze ervaring.”
Sandra Winters

“Als ik eerlijk ben, wist ik niet waaraan ik begon. Maar ik hoopte dat Primordial Sound Meditatie me zou helpen. Of ik er echt in geloofde was een groot vraagteken. Het leek onwezenlijk maar ik had geen keuze. Het was erop of eronder.
Ik ben zo blij dat ik de workshop gevolgd heb. Ik heb opnieuw een leven omdat ik heb doorgezet dankzij Primordial Sound Meditatie. Ik zou het van de daken willen roepen dat mensen dit gaan doen. Geef je volledig en sla deze onbekende weg in en wees dankbaar!”
Dirk Vranken

“Christine bruist van positieve energie en voor je het weet besmet ze je ermee. Alle inzichten waarover Christine tijdens de Primordial Sound Meditatie zo gepassioneerd vertelt, hebben mijn blik op de wereld enorm verruimd. De workshop is heel down to earth gegeven en de inhoud is ook erg toepasbaar in het gewone dagelijkse leven. Ook de 21-daagse opvolging met het whatsapp groepje waarin Christine motiverende berichtjes stuurde vond ik een grote meerwaarde.
Waarom ik voor deze meditatieworkshop gekozen heb en niet voor een andere, is omdat we hierin niet alleen leerden mediteren, maar ook uitgebreide (wetenschappelijke) achtergrondinformatie kregen. Uit de kennis die Christine me tijdens die sessies heeft doorgegeven, ben ik minstens zo hard gegroeid als door het mediteren zelf.”
Ilse Vanmileghem

Een goede 8 weken geleden volgde ik de workshop van primordial sound meditation bij The Banyan tree. Ik probeerde al eerder om meditatie een vast onderdeel van mijn leven te maken maar na een aantal dagen hield ik er dan telkens mee op. Nu, 8 weken later, kan ik trots zeggen dat ik iedere dag minstens een half uur heb gemediteerd en meestal zelfs een uur! Dankzij de motiverende uitleg van de workshop vond ik de kracht om door te zetten en ondertussen merk ik dat ik ervan geniet om me even in de stilte terug te trekken. Deze workshop is een enorme aanrader!’
Elke G.

Mediteren? Alleen al het gedacht en mijn hoofd begon te tollen. Zodra ik ging zitten, kregen mijn gedachten de vrije loop en kwam ik niet tot de rust en stilte die je via meditatie, normaal gesproken, kan vinden. En toch wou ik ‘leren mediteren’. De workshop die in The Banyan Tree werd aangeboden, was voor mij een uitgesproken kans. Stapje per stapje werd ik meegezogen in het enthousiasme van de twee ‘Christinen’. Ik kreeg meer inzicht in de werking en bezieling van het mediteren.Het ontvangen van mijn persoonlijke mantra was , voor mij, een intens moment. Het is niet zweverig. De mantra is mijn leidraad geworden om mediterend te verstillen en helpt me in de zoektocht naar mezelf. Met warme dank

Lieve M.

Het was precies het juiste moment om Primordial Sound Meditatie te volgen. Met de juiste informatie ben ik even goed wakker geschud, bedankt hiervoor!
Thomas B.

“‘Ik vond het zeer intens. De reeks heeft mij verrijkt in wie ik ben. Het was diepgaand. We hebben ook veel theorie gekregen, maar dat was zeer positief om zo te weten te komen wat het mediteren inhoudt. Nu begrijp ik veel meer over het mediteren zelf. Het was een super toffe groep. Doe zeker zo verder. Jullie zijn twee positieve, schitterende mensen.”
Elena B.

Ruim een jaar geleden begon ik dagelijks te mediteren via geleide meditaties. Dankzij de workshop PSM maakte ik kennis met een heel andere vorm van mediteren. Het mediteren met mijn eigen persoonlijke mantra maakte heel wat emoties bij me los. Dagelijks maak ik minstens 1 keer (meestal 2 keer) tijd om me terug te trekken en mezelf pure ‘me-time’ te gunnen. Langzaam maar zeker kom ik dichter bij mijn diepste kern. Ik leerde Christine op het juiste moment in mijn leven kennen, en dankzij haar de rijkdom van het mediteren. Dankjewel.
Lut Lenie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close