Mediteren voor meer Creativiteit

In een snel veranderende wereld waarin oude systemen afbrokkelen en er nood is aan vernieuwing is er een stijgende vraag naar creatievelingen!

Steeds meer CEO’s, ondernemers, wetenschappers en mensen uit de creatieve sector mediteren. Hoe komt dat?

Meditatie staat in het westen vooral bekend als een middel tegen stress.   Daarnaast toont wetenschappelijk onderzoek aan dat meditatie ook bijzonder goed is voor ons brein.  De Belgische topneuroloog Steven Laureys vindt dat meditatie een vak op school moet zijn. Nobelprijswinnares Elisabeth Blackburn bewijst in haar onderzoek dat meditatie zelfs invloed heeft tot op het niveau van onze genen.

Er is geen twijfel meer dat meditatie goed is voor lichaam en geest. Maar  andere bijzondere bijwerkingen van meditatie die keer op keer worden aangetoond zijn:

  • Meer focus
  • Meer inzicht
  • Betere relaties
  • MEER CREATIVITEIT

Tijdens deze lezing gaan we meteen naar de essentie van meditatie. Wat is meditatie? Wat is transcenderen? Hoe komt het dat je door te mediteren creatiever wordt?

Nadat jullie hierover meer inzicht verworven hebben, gaan we samen in de ervaring. Wil je erbij zijn? Schrijf dan even in via event@c-minecrib.be.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close