Perfect in Balans met Ayurveda

Je wil blaken van gezondheid, je fit voelen en je verlangt naar een kristalheldere geest. Ayurveda is een gezondheidsysteem dat gebaseerd is op bewustzijn en geeft je de inzichten die je nodig hebt om in balans te blijven en ziekte te voorkomen.

A CONSCIOUS LIFESTYLE

Ayurvedic lifestyle

Je wil meer controle over je gezondheid en bijsturen wanneer nodig. Maar hoe doe je dat? Dankzij Ayurveda (wetenschap van het leven) ontdek je je unieke body-mind constitutie (dosha) en leer je hoe je de balans in je lichaam en geest kan herstellen met voeding en andere technieken die bekend zijn in de yoga-traditie en in de moderne wetenschap.

Deze vierdelige workshop is gebaseerd op het Perfect Health-programma van The Chopra Centre. Als Certified Chopra teacher in Perfect Health deel ik met jullie het ayurvedische lifestyle-programma dat ik zelf geleidelijk aan in mijn leven heb geïntegreerd. Perfect in Balans met Ayurveda is een echte “eye-opener” en steunt op de eeuwige wijsheden van ayurveda en de meest geavanceerde inzichten van de moderne wetenschap.

Te gast: Ayurvedisch consulent Hans Laureysen van Ananda Ayurveda, die met ons zijn inzichten zal delen en die indien gewenst, nog verdere ondersteuning kan bieden.

Vier sessies van 2,5 uur:

  • Sessie 1: 3/10/19: Introductie tot ayurveda – Wat is mijn dosha?
  • Sessie 2:10/10/19: Food as medicin- een optimale spijsvertering
  • Sessie 3: 17/10/19: Detoxificatie, purificatie en verjonging
  • Sessie 4: 24/10/19 Metaboliseren van zintuiglijke ervaringen

Prijs: 195 euro ipv 250 euro SPECIALE AANBIEDING VOOR VESTA

Wanneer: 3-10-17-24/10 – Donderdagavonden: 19.30u -22.00u.
WaarVesta, Langedijkstraat 36, 3290 Diest-Schaffen
Begeleiding: Christine Pepels (Evolutionary Being)
Te gast: Hans Laureyssen (Ananda Ayurveda)


Ik schrijf me in 🙂

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close