De Wereld is in Mij

Onze zintuigen zijn de poorten waarlangs de buitenwereld naar binnenstroomt en een directe impact heeft op lichaam en geest. Tegelijkertijd heeft onze binnenwereld ook een directe impact op de buitenwereld. Wanneer we dit beseffen, kunnen we evolutionaire keuzes maken voor onszelf en bijdragen aan een betere wereld voor iedereen.

“Wat de aarde overkomt, overkomt de kinderen van de aarde. Als de mens op de aarde spuwt, dan spuwt hij op zichzelf… Alles is met elkaar verbonden. Wat de aarde overkomt, het zal de mens overkomen…
Chief Seattle

Deze workshop reist doorheen alle lagen van het leven zoals die in de yoga-traditie worden beschreven, zodat we stap voor stap kunnen bekijken hoe de impact van de buitenwereld op onze binnenwereld is en andersom. Op het einde van onze reis krijgen we een dieper inzicht en komen we pas echt tot het besef hoe de buitenwereld een afspiegeling is van onze gedachten, emoties, ideeën en overtuigingen. We gaan ook inzien wie we werkelijk zijn en hoe we stapje voor stapje een wereld kunnen creëren waarnaar we allemaal verlangen.

Climate Change gaat ook hierover! Welk klimaat willen we in de buitenwereld én in onze binnenwereld? Samen gaan we ernaar op zoek!

De workshop bestaat uit vier sessies van twee uur.

Prijs: 160 euro

Vraag een De Wereld is in Mij-workshop aan:)

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close