Event: De Tocht van de Held

“Ga op zoek naar datgene dat je tot leven wekt en wees niet bang om dat te volgen!” J. Campbell

De Tocht van de Held gaat over het vinden van je pad naar gelukzaligheid! Wanneer je meer vervulling wil ervaren en een weg wil inslaan die meer in harmonie is met je essentie dan vergt dat soms moed en doorzettingsvermogen. Kiezen voor dit heldenpad is niet evident. Vaak kiezen we voor het hazenpad!

Gelukkig bestaat er een soort landkaart die je tijdens deze spannende, mysterieuze, diep psychologische en spirituele reis kan begeleiden. Mytholoog Joseph Campbell ontdekte deze Hero’s Journey en geeft ons klaarheid in de menselijke reis die leidt tot groei en transformatie.

Gedurende zes sessies gaan we samen op pad. Een boeiende innerlijke reis doorheen de fasen van het leven. Deze tocht van de held, die we allen maken, gaat over de essentie van ons levenspad door berg en dal, waarbij we uiteindelijk innerlijke schat(ten) ontdekken en terugkeren naar ‘huis’ om onze schat in de wereld te brengen en onze unieke bijdrage te leveren.

Wil je de twaalf stappen van De Tocht van de Held ontdekken? Wil je leven als de held in de film van jouw leven en bewust participeren? Wil je doorzetten en je doelen bereiken? Verlang je naar de inzichten die je nodig hebt om gelukkiger, bewuster en gracieuzer in het leven te staan?

Inschrijven kan nu!

Prijs: 235 euro (Special Offer)
Inbegrepen: Tocht van de Held-Werkboek.

Wanneer: Elke dinsdag vanaf 20/10 tot en met 24/11 telkens van 20.00u tot 22.00u
Waar: In Agape Home, Visserspad 29, Heusden-Zolder
Begeleiding: Christine Pepels, Evolutionary Being
Gastvrouw: Anniek Vanrunxt – Agape Home

Ik schrijf me in! 🙂

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close