Event: De Zeven Spirituele Wetten van Succes

Wanneer je de wetten die de natuur hanteert om alles te manifesteren kent en doorleeft, dan gaan ze als het ware door je stromen zodat je moeiteloos het leven kan creëren waarnaar je altijd verlangd hebt. Als Chopra Teacher begeleid ik je stap voor stap doorheen deze wetten zodat je deze praktisch kan toepassen!

Van nature streven we naar succes. Het woord succes komt van het Latijnse werkwoord succedere, en betekent “lukken” of “slagen”. We verlangen naar een leven waarin onze diepste wensen in vervulling gaan!

We willen onze dromen waar maken!

Maar soms blijft het bij dromen en verlangen en gebeurt er verder niets. Iets maant ons aan tot nuchterheid. Of we gaan keihard streven en werken om onze doelen te bereiken met een overspannen lichaam en geest ten gevolg.

Hoe zou ons leven zijn als we onze doelen moeiteloos zouden kunnen realiseren?

In zijn boek De Zeven Spirituele Wetten van Succes beschrijft Deepak Chopra de wetten die de natuur hanteert om alles te creëren. Wanneer je een diep inzicht krijgt in deze wetten en ze in je bewustzijn opneemt, ben je in staat om efficiënt en moeiteloos te co-creëren met die natuur.

Maar zo eenvoudig is het natuurlijk niet!. Vermits het om spirituele wetten gaat, is verdieping en een groeiproces zeker nodig.

Deze workshop is ontwikkeld om een diepere beleving van de wetten te krijgen zodat ze helemaal in jou tot leven komen! Zeven weken lang dompelen we ons onder in deze prachtige leer en gaan we over tot de praktische toepassingen ervan. Gaandeweg zal je merken dat de wetten steeds meer deel gaan uitmaken van je leven, zodat ze doorheen je gaan stromen en je moeiteloos het leven kan creëren waarnaar je altijd verlangd hebt.

  • 30/09/20: De wet van pure potentialiteit
  • 07/10/20: De wet van geven en ontvangen
  • 14/10/20: De wet van karma
  • 21/10/20: De wet van de minste inspanning
  • 28/10/20: De wet van intentie en verlangen
  • 04/11/20: De wet van onthechting
  • 11/11/20: De wet van dharma

Zeven sessies van twee uur! Zeven keer opnieuw een nieuw avontuur!

Prijs: 195 euro

Alle corona-veiligheidsmaatregelen worden in acht genomen. Wanneer bij verstrenging van de corona-maatregelen enkele live-sessies niet kunnen doorgaan, dan zullen deze online plaatsvinden op hetzelfde tijdstip met dezelfde mogelijkheid tot interactie.

Wanneer: Vanaf 30/09 zeven woensdagavonden telkens van 20.00u-22.00u
Waar: Langedijkstraat 36, 3290 Diest – Schaffen
Begeleiding: Christine Pepels: Chopra teacher, bewustzijnscoach, meditatie-instructeur, ayurvedische lifestyle coach en oprichter van Evolutionary Being

Ik schrijf me in 🙂

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close