Event: De Zeven Spirituele Wetten van Succes


Wanneer je de wetten kent die de natuur hanteert om alles te manifesteren en ze doorleeft, dan gaan ze als het ware door je stromen zodat je moeiteloos het leven kan scheppen waarnaar je altijd verlangd hebt. Gedurende zeven sessies duiken we telkens in één wet om deze tot in de diepte te begrijpen en daarna toe te passen!

Van nature streven we naar succes. Het woord succes komt van het Latijnse werkwoord succedere, en betekent “lukken” of “slagen”. We verlangen naar een leven waarin onze diepste wensen in vervulling gaan!

We willen onze dromen waar maken!

Maar soms blijft het bij dromen en verlangen en gebeurt er verder niets. Iets maant ons aan tot nuchterheid. Of we gaan keihard streven en werken om onze doelen te bereiken met een overspannen lichaam en geest ten gevolg.

Hoe zou ons leven zijn als we onze doelen moeiteloos zouden kunnen realiseren?

In zijn boek De Zeven Spirituele Wetten van Succes beschrijft Deepak Chopra de wetten die de natuur hanteert om alles te creëren. Wanneer je een diep inzicht krijgt in deze wetten en ze in je bewustzijn opneemt, ben je in staat om efficiënt en moeiteloos te co-creëren met die natuur.

Maar zo eenvoudig is het natuurlijk niet!. Vermits het om spirituele wetten gaat, is verdieping en een groeiproces zeker nodig.

Deze workshop is ontwikkeld om een diepere beleving van de wetten te krijgen zodat ze helemaal in jou tot leven komen! Zeven weken lang dompelen we ons onder in deze prachtige leer en gaan we over tot de praktische toepassingen ervan. Gaandeweg zal je merken dat de wetten steeds meer deel gaan uitmaken van je leven, zodat ze doorheen je gaan stromen en je moeiteloos het leven kan creëren waarnaar je altijd verlangd hebt.

  • 21/02/22: De wet van pure potentialiteit
  • 28/02/22: De wet van geven en ontvangen
  • 07/03/22: De wet van “karma”
  • 14/03/22: De wet van de minste inspanning
  • 21/03/22: De wet van intentie en verlangen
  • 28/03/22: De wet van onthechting
  • 04/04/22: De wet van “dharma”

Zeven sessies van twee uur en telkens een nieuw avontuur!
Als je een sessie mist, kan je die inhalen.

Prijs: 210 euro
Voor Valentijn krijg je 50 Euro korting als je met twee komt, partner, vriend, vriendin of kennis!

Wanneer: Van 21/02/22 tot 04/04/22 van 20.00u tot 22.00u
Waar: Vesta, Langedijkstraat 36, 3290 Schaffen
Begeleiding: Chopra teacher & Vedic Counselor Christine Pepels

Ik schrijf me in 🙂

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close