Event: Wie ben ik?

Ben je klaar voor de volgende stap in je evolutie? Wanneer je een diep inzicht krijgt in wie je werkelijk bent, word je steeds meer gewaar en kan je bewustere keuzes maken zodat je het miraculeuze leven kan leiden waar je recht op hebt!

I am the wave and the ocean in the wave

Weten wie je bent en gelukkig zijn gaan hand in hand. In deze workshop gaan we op zoek naar wie je werkelijk bent. Wat betekent het om mens te zijn?  Wat heb je gemeen met anderen en wat maakt jou uniek? Je ontvangt de tools die je nodig hebt om een dieper inzicht te krijgen in jezelf, zodat je vitaler, gezonder, creatiever, liefdevoller en gelukkiger in het leven kan staan.

De vraag ‘wie ben ik?’ stellen we niet wanneer we in ons element zijn. Wanneer we in ons element zijn, ervaren we geluk en harmonie. Wanneer die harmonie verbroken is, duikt de wie-ben-ik-vraag automatisch op. Op één of andere manier weten we dat het antwoord op deze vraag ons terug zal brengen naar onze natuurlijke staat van geluk en harmonie.

Harmonie betekent zoveel als eenheid en het Sanskrit woord voor eenheid is yoga. De yoga-traditie streeft naar eenheid tussen lichaam, geest en ziel. Wat dat concreet betekent gaan we zien aan de hand van ‘De lagen van het leven’ die door de 9de- eeuwse wijze yogi Adi Shankara kristalhelder zijn beschreven.  In deze workshop maken we een avontuurlijke reis doorheen de verschillende aspecten of lagen van ons leven.

Tijdens deze sessies verwerf je de inzichten vanuit de yoga-filosofie en de westerse traditie. Aansluitend zijn er oefeningen zodat je in de ervaring kan gaan. Je krijgt tools en technieken om tot je ware zelf te komen.

Het is een intense workshop waar je tot veel inzichten zal komen. Je zal merken dat de informatie die je ontvangt ook na de workshop zal blijven doorwerken zodat je helemaal zal openbloeien en zal worden wie je werkelijk bent!

Prijs: 170 euro IPV 200 euro SPECIAL OFFER!

Wanneer: 9-16-23-30/09/2019 – maandagavonden: 19.30u-22.00u.
Waar: In C-Mine Crib in Genk
Begeleiding: Christine Pepels


Ik schrijf me in 🙂

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close