Kerst-Reünie:Primordial Sound Meditatie

Hallo lieve mensen,

Op maandag 14 december zal er om 20.00u een Online Reünie zijn voor alle Primordial Sound Meditators. In deze Kerst-Reünie zal er ruimte zijn voor vragen, nieuwe content en een groepsmeditatie. 2020 is op zijn minst een opmerkelijk jaar! Het zal deugd doen om samen te komen en “licht” te verspreiden via onze groepsmeditatie.

Sinds de opstart van Evolutionary Being zijn er 74 nieuwe Primordial Sound Meditators bijgekomen. Ik ben zo dankbaar dat ik jullie allemaal heb mogen ontmoeten, jullie wonen in mijn hart! Mijn diepe dank gaat ook uit naar Christine Lenaerts van The Banyan Tree, Twiggy Verbeeck van Vesta, Anniek Vanrunxt van Agape Home, Lut Jeuris van Root-S en uiteraard ook naar C-Mine Crib voor een schitterende, hartverwarmende samenwerking!

Ik ben ook blij te horen dat de meesten onder jullie dagelijks zijn blijven mediteren en er ook werkelijk de vruchten van plukken. Zoals ik verneem ervaren jullie daadwerkelijk minder stress en minder angst. Daarnaast krijg ik ook meldingen over betere nachtrust, minder hoofdpijn of buikpijn, een scherpere focus of concentratie, minder negatieve gedachten, minder reactief gedrag, meer bewustwording en het ervaren van meer vrede. Voor diegenen die meer ondersteuning nodig hebben, kan dat uiteraard. Ik ben er altijd voor jullie! Wij zijn er ook voor mekaar!

Lieve mensen, het is geweten dat meditatie in combinatie met studie , onze evolutie naar meer welzijn, geluk en vrede nog een grotere boost geeft. De afgelopen jaren ben ik me dan ook blijven verdiepen in “Bewustzijn” , Dharmisch leven of Vedic Lifestyle en studeer nu ook aan The American Institute of Vedic Studies bij Pandit Vamadeva Shastri – Dr. David Frawley. Het is de bedoeling om jullie in de nabije toekomst nog meer programma’s te kunnen aanbieden rond Meditatie, Mantra, Yoga-filosofie, Yoga-psychologie, Ayurveda en Vedanta. Meer hierover tijdens de reünie.

Ik hoop jullie te verwelkomen om samen een prachtige groepsmeditatie te ervaren! Deelname is gratis. Wel graag zo snel mogelijk inschrijven! Op 14 december ontvang je dan de Zoom-link.

Namasté

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close