Online: Primordial Sound Meditatie-Programma

Het Primordial Sound Meditatie-programma is het perfekt uitgebalanceerde meditatie-programma van Deepak Chopra dat ik als Chopra Teacher met jarenlange ervaring graag met jullie wil delen.

Je zal ontdekken dat mediteren op dagelijkse basis, iets helemaal anders is dan zo nu en dan een keertje mediteren. Dit programma inspireert je om je leven te transformeren!

In een jachtige wereld van stress en prestatiedrang komen steeds meer mensen lichamelijk en geestelijk onder druk te staan. Steeds meer mensen lijden aan burn-out, vermoeidheid, depressie, lichamelijke en geestelijke ongemakken en chronische ziekten. Primordial Sound Meditatie is een eenvoudige techniek uit de eeuwenoude yoga-traditie van India die bijdraagt aan je lichamelijk en geestelijk welzijn. Je ervaart hierdoor:

Minder stress
Minder angst
Betere immuniteit
Bloeddruk normaliseert
Betere nachtrust
Betere relaties
Scherpere intuïtie
Meer creativiteit
Meer innerlijke vrede, harmonie en gelukzaligheid

Wat is meditatie?
Meditatie is een technologie voor het herontdekken van de innerlijke intelligentie die reeds in je aanwezig is. Het gaat er niet om je geest te forceren om stil te zijn. Het gaat om het herontdekken van de innerlijke stilte die al aanwezig is zodat deze meer deel kan uitmaken van je leven. Stilte is de bron vanwaaruit geluk, creativiteit en oneindige mogelijkheden voortvloeien. Vanuit pure stilte ontvangen we inspiratie, intuïtieve gedachten en een diep gevoel van verbondenheid. Meditatie is een reis naar de kern van ons creatieve zelf van waaruit emotionele vrijheid en vervulling ontstaan.

Wat is een primordial sound?
In deze workshop ontvang je een persoonlijke mantra op basis van je geboortegegevens. Het gaat om de klankvibratie van het universum op het moment van jouw geboorte. Deze mantra brengt je geest naar diepere niveaus van rust zodat je toegang krijgt tot je volledige potentieel.

Welk effect zal Primordial Sound Meditatie hebben op mijn gezondheid?
Stress wordt gezien als één van de grootste factoren die aan de basis liggen van ziekte. Hoewel meditatie niet gezien moet worden als een geneesmiddel op zichzelf, heeft wetenschappelijk onderzoek wel aangetoond dat het heilzaam is voor een hele reeks van gezondheidsproblemen. Omdat stress voor een groot deel geëlimineerd wordt, kunnen onze geest en ons lichaam terug functioneren op de meest efficiënte manier. Je voelt je gezonder en je ervaart meer vitaliteit en gelukzaligheid.

Hoe ontdek ik het Primordial Sound Meditatie-programma?
We duiken in de wijsheidsleer van de yogis en in de moderne wetenschap tijdens vier sessies van drie uur. We mediteren zittend op een stoel, zodat het voor iedereen comfortabel en makkelijk toegankelijk is. In deze online-versie kan je vanuit een rustige ruimte bij jouw thuis de sessies volgen en interactief deelnemen. Ik werk met kleine groepjes zodat er een echte band ontstaat.

Sessie 1: Introductie tot Primordial Sound Meditatie. Meditatie als middel tegen stress. Wat is transcendente meditatie? Persoonlijke instructie van de mantra tijdens een ritueel.
Groepsmeditatie.
Sessie 2: Het leven is multidimensioneel. Een dieper inzicht in jezelf en in de essentie van yoga en meditatie. Groepsmeditatie.
Sessie 3: Ontdek de verschillende aspecten van de ziel en de zielsvragen. Groepsmeditatie.
Sessie 4: De hogere staten van bewustzijn. Wanneer je dagelijks mediteert verruimt je bewustzijn. Wat betekent dit en hoe ervaar je dit?
Groepsmeditatie en Q&A.

Primordial Sound Meditatie wordt aanbevolen aan iedereen die verlangt naar meer welzijn in lichaam en geest, meer inzicht in zichzelf, meer creativiteit, diepere vreugde, innerlijke vrede, meer beheersing van het leven.

Prijs: 295 euro
Valentijnkorting van 50 euro als je partner, beste vriend of vriendin ook inschrijft!
Inbegrepen zijn:

Vier sessies van drie uur.
De kostprijs van de persoonlijke mantra berekend bij Chopra.
Chopra Certificaat voor deelname
21-dagen begeleiding via whatsapp

We verbinden via de Zoom-link die ik naar je mailadres stuur.

Wanneer:
Vrijdag 18/02/22 van 19.30u tot 22.00u
Zaterdag 19/02/22 van 9.00u tot 12.00u
Zondag 20/02/22 van 9.00u tot 12.00u
Zaterdag 26/02/22 van 9.00u tot 12.00u

Begeleiding: Christine Pepels, Chopra teacher Meditatie en Ayurvedische levensstijl, Vedic Counselor, oprichter van Evolutionary Being

IK SCHRIJF ME IN 🙂

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close