Perfect in Balans met Ayurveda

Je wil blaken van gezondheid, je fit voelen en je verlangt naar een kristalheldere geest. Ayurveda is een gezondheidsysteem dat gebaseerd is op bewustzijn en geeft je de inzichten die je nodig hebt om in balans te blijven en ziekte te voorkomen.

“In 2009 werd ik ingewijd in Ayurveda.
Voor het eerst had ik een helder inzicht in de werking van mijn body-mind waardoor ik bewustere keuzes ging maken. Door ayurveda te integreren in mijn levensstijl, voel ik me gezonder, vitaler, scherper van geest en gelukkiger.”

Je wil meer controle over je gezondheid en bijsturen wanneer nodig. Maar hoe doe je dat? Dankzij Ayurveda (wetenschap van het leven) ontdek je je unieke body-mind constitutie (dosha) en leer je hoe je de balans in je lichaam en geest kan herstellen met voeding en andere technieken die bekend zijn in de yoga-traditie en in de moderne wetenschap.

Deze vierdelige workshop is gebaseerd op het Perfect Health-programma van The Chopra Centre. Als Certified Chopra teacher in Perfect Health deel ik met jullie het ayurvedische lifestyle-programma dat ik zelf geleidelijk aan in mijn leven heb geïntegreerd. Perfect in Balans met Ayurveda is een echte “eye-opener” en steunt op de eeuwige wijsheden van ayurveda en de meest geavanceerde inzichten van de moderne wetenschap.

Deze workshop is in samenwerking met Christine Lenaerts van The Banyan Tree, praktijk voor Zelfontplooiing, Bewustzijn en Stiltebeleving.

Vier sessies van 2,5 uur

  • Sessie 1: 6/11/19: Introductie tot ayurveda – Wat is mijn dosha?
  • Sessie 2: 13/11/19: Food as medicin- een optimale spijsvertering
  • Sessie 3: 20/11/19: Detoxificatie, purificatie en verjonging
  • Sessie 4: 27/11/19 Metaboliseren van zintuiglijke ervaringen

Prijs: 250 euro

Wanneer: 6-13-20-27/11 – Woensdagavonden 19.30u -22.00u.
Waar: The Banyan Tree, 3600 Genk
Begeleiding: Christine Pepels van Evolutionary Being/Chopra teacher
& Christine Lenaerts van The Banyan Tree

Ik schrijf me in 🙂

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close