Perfect in balans met Ayurveda

Als Certified Chopra teacher in Perfect Health deel ik met jullie het Ayurvedische lifestyleprogramma van The Chopra Center en mijn jarenlange ervaring ermee.
Dit programma is een echte “eye-opener” en steunt op de eeuwige wijsheden van ayurveda en de meest geavanceerde inzichten van de moderne wetenschap.

“In 2009 werd ik ingewijd in Ayurveda.
Voor het eerst had ik een helder inzicht in de werking van mijn body-mind waardoor ik bewustere keuzes ging maken. Door ayurveda te integreren in mijn levensstijl, voel ik me gezonder, vitaler, scherper van geest en gelukkiger.”


Wat is Ayurveda?
Ayurveda is een Sanskriet woord dat vertaald wordt als “wetenschap van het leven”. Het is een eeuwenoude vorm van preventieve geneeskunde en gezondheidszorg uit India die gebaseerd is op bewustzijn en gewaarzijn.

Ayurveda gaat ervanuit dat iedereen een unieke body-mindconstitutie of “dosha” heeft. Wanneer je je body-mindconstitutie kent, krijg je automatisch een dieper inzicht in jezelf. Elke dosha heeft specifieke karakteristieken. Wanneer onbalans optreedt in lichaam en/of geest ontstaan ongemakken die je met behulp van ayurveda weer in balans kan brengen.

Wanneer je beseft dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, kan je bewustere keuzes maken die je welzijn bevorderen. Dankzij het integreren van een dagelijkse ayurvedische routine sta je vitaler, productiever en gelukkiger in het leven.

De workshop is gebaseerd op het Perfect Health-programma van The Chopra Center. Als Perfect Health instructeur leer ik je kennismaken met de basisprincipes van ayurveda zodat je ze makkelijk kan toepassen.
Bij EVENTS kan je de aanbiedingen bekijken en inschrijven voor de workshop of je kan een programma laten maken op maat!

  • Individueel
  • In groep
  • In gezinsverband
  • In bedrijven voor teambuilding
  • In bedrijven voor bedrijfsleiders
  • Voor kunstenaars en andere creatievelingen

Vraag een Perfect in Balans met Ayurveda Workshop aan 🙂

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close