Wie ben ik?

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw evolutie? In deze workshop duiken we in de diepe oceaan van onszelf! Laten we het grootste mysterie oplossen zodat we eindelijk het leven kunnen leiden waarvan we altijd gedroomd hebben!

I am the wave in the ocean
and the ocean in the wave

Weten wie je bent en gelukkig zijn gaan hand in hand. In deze workshop gaan we op zoek naar wie je werkelijk bent. Wat betekent het om mens te zijn? Wat heb je gemeen met anderen en wat maakt jou uniek? Je ontvangt de tools en technieken die je nodig hebt om tot je ware zelf te komen.

De wie-ben-ik-vraag stellen we niet zo snel wanneer we in ons element zijn. Wanneer we in ons element zijn, vertoeven we in een heerlijke flow van geluk en harmonie. Wanneer die harmonie verbroken is, duikt de wie-ben-ik-vraag telkens weer op. Op één of andere manier weten we dat het antwoord op deze vraag ons terug zal voeren naar een staat van harmonie.

Harmonie betekent zoveel als “eenheid”. Het Sanskrit woord voor eenheid is yoga. De yogatraditie streeft naar eenheid in lichaam, geest en ziel. Wat dat concreet betekent gaan we bespreken vanuit de yoga-filosofie. We kijken ook hoe de westerse traditie hiertegenover staat zodat we beide visies kunnen integreren.

Prijs: 200 euro (voor deze groepsformule van 4 sessies van 2,5 uur)


Andere formule – ander tarief.

  • In groep
  • Individueel
  • Voor echtparen
  • Voor teambuilding in bedrijven
  • Voor bedrijfsleiders
  • Voor kunstenaars & andere creatievelingen

Het is een intense workshop waar je tot veel inzichten zal komen. Je zal merken dat de informatie ook na de workshop dieper zal doorwerken. Deze informatie kwam in 2007 voor het eerst op mijn pad en is doorheen de jaren helemaal in mij gaan openbloeien. Omdat het zo belangrijk blijft voor mijn persoonlijke evolutie, wil ik het graag met jullie delen.

Vraag een wie-ben-ik-workshop aan 🙂


%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close